Bas Tweewielers

Egmond aan Zee


Appartement

Wij bieden het gehele jaar ook een appartement aan voor verhuur. Het appartement is centraal gelegen in het dorp aan de winkelstraat. Op loopafstand bevindt zich het strand en de boulevard. U kunt bij ons al terecht voor een weekend of langer.

P1030159-BorderMaker

Het appartement wat zich bevindt op de 1e etage bestaat uit twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Verders beschikt het over een badkamer met douche, een gescheiden toilet en een ruime woonkamer. Ook mag het balkon met stoelen en tafel niet worden vergeten!

 

 

 

 

 

 

 

 

P1030160-BorderMaker

In de keuken kunt u zelf koken met het aanwezige gasfornuis, maar u kunt ook gebruik maken van de aanwezige cobimagnetron. In het appartement is een compleet servies, keukengerei, glazen, bestek enz aanwezig. Ook bevindt zich in de keuken een ruime koelkast met vriesvak.

 

 

 

 

 

 

 

 

DeP1030163-BorderMaker woonkamer heeft twee banken, een tv met een ruim aanbod aan zenders. (Ook duitse zenders). Ook kunt u gebruik maken van de aanwezige dvd speler. Indien nodig kunt u de centrale verwarming gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1030153-BorderMakerGoed om te weten: Roken in het apartement is niet toegestaan, eveens is het niet toegestaan om (huis)dieren te houden in het appartement! Bij de huurprijs is gas, water, en electriciteit inbegrepen. Ook ontvangt een parkeerkeerkaart voor uw auto, een duinkaart, en een keukenpakket. (Afwasmiddel, handdoek, theedoek)

 

 

 

 

 

 

 

 

In het appartement is een snelle draadloze internet verbinding (Wifi/Wlan) aanwezig, zodat u op uw tablet/telefoon/laptop kunt interneten of een film kunt kijken. Deze service is kosteloos. Vraag bij aankomst naar de toegangscode.

Voor meer informatie, reserveringen en beschikbaarheid neemt u contact op met verhuur @ bastweewielers.nl

P1030156-BorderMakerP1030171-BorderMakerP1030172-BorderMakerP1030167-BorderMaker

Prijzen:

Zomer per week €495,- (Wisseldag zaterdag)

Voor- en najaar (juni en september + vakantie buiten zomerseizoen) €385,-

Winter (minimaal 2 nachten) €70,- per nacht / €355,- per week

Eindschoonmaak €40,- ..